Debrecen.hu

Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

Új bérletrendszer

2010 januárjától bármikor lehet DKV-bérletet venni, a szelvények ugyanis a kért naptól érvényesek.

Részletek

Új árak a tömegközlekedésben

A DKV  járatain és a mélygarázsokban már 2010. január 1-jétől többet kell fizetni a szolgáltatásokért. Az új évben érvényes tarifaváltozások a helyi utazásban használt jegy- és bérletrendszert, valamint a parkolási díjakat érintik.

Részletek

Új menetrend és midibusz

A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. a helyi közösségi közlekedési vonalakon menetrend-módosítást hajt végre 2009. december 1-jétől.

Részletek

Felszállás az első ajtón

Csak az első ajtón lehet felszállni Debrecenben a DKV Zrt. által üzemeltetett tömegközlekedési járművekre – autóbuszra, villamosra, trolira – 2009. november 9-étől – hétfőtől –, minden nap üzemkezdettől üzemzárásig.

Részletek

Új buszmenetrend a tanévkezdésre

A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. arról tájékoztatta utasait, hogy a tanítási időszak kezdetéhez igazodva 2009. szeptember 1-jétől az autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratok hétköznapokon a tanítási időszak szerinti menetrend szerint közlekednek. Egyes autóbusz-járatok esetében menetrend-módosítás történik, s új járatokat is indítanak.

Részletek

Újabb együttműködés

Sikeresnek ítélte a debreceni tömegközlekedés átszervezésével járó együttműködést a Cívisbusz Konzorcium, az önkormányzat és a Hajdú Volán Zrt. Ezzel együtt a város és az állami vállalat újabb a helyi tömegközlekedés fejlesztésére vonatkozó, rövid távú megállapodást kötött.

Részletek

Felszállás az első ajtón

Csak az első ajtón lehet felszállni Debrecenben a DKV Zrt. által üzemeltetett tömegközlekedési járművekre – autóbuszra, villamosra, trolira – 2009. november 9-étől – hétfőtől –, minden nap üzemkezdettől üzemzárásig.

Részletek

Tömegközlekedési díjak, pótdíjak

Debreceni Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2009. június 25-i döntése értelmében a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. tájékoztatja a város lakosságát, valamint az utazóközönséget, hogy 2009. július 1-jétől a következők szerint változnak a tömegközlekedési díjak, pótdíjak:

Részletek

Megállók máshol

A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. autóbuszjáratai közül néhány a megszokottakhoz képest máshol áll meg 2009. július 1-jétől.

Részletek

Elindultak az új buszok

2009. július 1-én, hajnali 3 óra 23 perckor kigördült az első Cívisbusz a Határ úti telephelyről. Ezzel új korszak kezdődött a debreceni tömegközlekedésben, ugyanis július1-jétől a DKV Zrt. végzi ezt a tevékenységet.

Részletek

2009 júniusi közgyűlés

Szinte percre pontosan két órán át vitázott Debrecen közgyűlése az új tömegközlekedési tarifákról 2009. június 25-i ülésén. A testület legközelebb 2009. július 3-án, pénteken is tanácskozik.

Részletek

Meddig érvényesek a régi jegyek, bérletek?

A jelenleg még forgalomban lévő – a Hajdú Volán Zrt. és a DKV. Zrt. által közösen kiadott – helyi járatú autóbuszra, villamosra és trolibuszra érvényes egységes vonaljegyek 2009. június 30-án üzemzárásig használhatók fel utazásra Debrecenben. 2009. július 1-jétől kizárólag a DKV Zrt. által forgalomba hozott új vonaljegyek érvényesek Debrecen helyi tömegközlekedési eszközein.

Részletek

Új jegyrendszer júliustól

A debreceni tömegközlekedésben az áfa és a jövedéki adó 2009. július 1-től esedékes emelése miatt drágulnak majd a menetjegyek és a bérletek. A tervek szerint minden járműtípusra egységes kombinált bérletet vezetnek be.

Részletek

Kihívás előtt a DKV

A DKV Zrt. és konzorciumi partnere 2009. július 1-jétől összesen 140 új járművel és több mint 250 új dolgozóval szervezi a majd a tömegközlekedést Debrecenben.

Részletek

Itt az új buszmenetrend!

A 2009. július 1-jétől érvényes debreceni helyi autóbusz-menetrend a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. internetes honlapján (www.dkv.hu) érhető el!

Részletek

Újabb hét busz érkezett

A DKV Zrt. telephelyére újabb hét darab szóló Cívis autóbusz érkezett, 2009. május 19-én, éjfél után néhány perccel. Jelenleg is folyik a járművek átvétele. Jövő héttől a buszsofőrök oktatása és tesztelése is megkezdődik az újonnan érkezett járműveken.

Részletek

Újabb buszok érkeztek

Mint ismert, a debreceni tömegközlekedés szervezését 2009. július elsejétől a DKV Zrt. végzi majd. Ehhez a cég 140 új Volvo márkájú buszt vásárol. Ebből első körben hét darab már meg is érkezett a városba. Az új járművek jelenleg a cég Salétrom utcai telephelyén várakoznak, de azért, hogy a város lakói és az érdeklődők ismerkedhessenek velük, a DKV Zrt. 2009. május 1-jén 2-án és 3-án kiállítja őket a 
Régi Városháza előtti díszburkolatra.

Részletek

Túl az első kilométereken

Megérkeztek Debrecenbe az új buszok mintadarabjai. 2009. július elsejétől 140 ilyen járművet helyez majd üzembe a helyi tömegközlekedés szolgáltatását nyártól végző DKV Zrt. A buszok egyikét a sajtó munkatársai ki is próbálhatták.

Részletek

Új buszok

A DKV és az Inter Tan-Ker Zrt. várhatóan február 16-án mutatja be az első szóló és csuklós autóbuszát, amelyeket elsőként a sajtó próbálhat ki.

Részletek

Öten vásárolták meg a busztendert

Öten vásárolták meg határidőig azt a pályázati anyagot, amelyet a debreceni helyi, menetrend szerinti autóbuszközlekedés lebonyolítására kiírt pályázat részletes feltételeit tartalmazza.

Részletek

Autóbusz-pályázat

Debrecen Megyei Jogú Város pályázatot hirdet a közigazgatási területén autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállítás közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátására. 
A pályázat benyújtásának határideje: 2008. július 31., 12.00 óra.

Részletek

2017. július 22., szombat
Magdolna

           FOTÓK AZ ÚJ BUSZOKRÓL