Debrecen.hu

Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

Debrecenből Tel Aviv-ba repülőgéppel

A Wizz Air légitársaságnak egy éve bázisreptere a debreceni. Ebből az alkalomból jelentették be az új célállomást. Tel Aviv-ba 2017 márciusától repülhetnek a debreceni utasok.

Részletek


Most kell bátornak és innovatívnak lenni

Rangos nemzetközi esemény helyszíne volt Debrecen 2016. november 25-én. A Debreceni Egyetemen üzleti fórumot tartottak, melyen felszólalt Volodimir Grojszman ukrán és Orbán Viktor magyar miniszterelnök is. Mindketten méltatták Debrecent.

Részletek


Az Új Főnix Terv 2016. eredményei

Az Új Főnix Terv összesen több mint 200 milliárd forint értékű beruházás megvalósítását teszi lehetővé a városban az előttünk álló években.

Részletek


A forradalom 60. évfordulója Debrecenben

Számos emlékező esemény zajlott Debrecenben 2016. október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc kezdetének 60. évfordulója alkalmából. Ezek közül kiemelkedő mozzanat volt az új 1956-os emlékmű felavatása a Csokonai Színház előtt.

Részletek


Elismerések október 23. alkalmából

Október 23., az 1956-os forradalom és szabadságharc kezdetének 60., valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának 27. évfordulója tiszteletére Debrecen önkormányzata ünnepi közgyűlést tartott 2016. október 21-én a Kölcsey Központban. Az ünnepi közgyűlés keretében adta át Papp László polgármester a város idei Csokonai-, Hatvani-, Hajós Alfréd- és – most első ízben – Boncz László-díjait.

Részletek


2017 tavaszán kezdik építeni a főpályaudvart

Megállapodott a debreceni önkormányzat és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. azokban a feladatokban, amiket a beruházás megkezdése előtt kell elvégezni.

Részletek


Kölyöklabor az Agórában

A természeti jelenségek játékos megismerését szolgálják az új kémiai laborok az Agóra Tudományos Élményközpontban.

Részletek


Új tanév a hűség és a hagyományok jegyében

Több mint 40 ezer diáknak kezdődik szeptember elsején a tanév Debrecenben. A Kossuth téren tartották meg az ünnepélyes tanévnyitót 2016. augusztus 31-én.

Részletek


A buszgyártás egyik hazai fellegvára lesz Debrecen

A 15 és fél milliárd forintos beruházás révén elővárosi és helyközi autóbuszokat fognak fejleszteni és gyártani városunkban.

Részletek


Új Főnix Terv: Hiszünk Debrecenben

Új repülőjáratok indulnak, a Főpályaudvar építése miatt közlekedési csomópontokat alakítanak át, hamarosan indulhat a Csokonai Nemzeti Színház épületének felújítása – ezekről is beszélt a polgármester az Új Főnix Tervről tartott tájékoztatóján.

Részletek


Erősíteni kell az összetartozás érzését

A trianoni békediktátum 96. évfordulója alkalmából Debrecen önkormányzata megemlékezést és koszorúzást rendezett 2016. június 4-én, szombaton. „Mindannyiunknak kötelessége erősíteni az összetartozás érzését és segíteni a rászoruló határon túli közösségeinket” – mondta beszédében Papp László polgármester.

Részletek


Már keresi a dolgozókat a Flowserve

Jelenleg tizenegy olyan lehetséges befektetővel folynak tárgyalások, melyek összesen 3300 munkahelyet teremthetnének Debrecenben.

Részletek


Megkezdődött az útfejlesztések idei első üteme

Elkezdődtek a nagyfelületű aszfaltozások a városban. A fejlesztés első ütemében több mint harminc utcában dolgoznak.

Részletek


Bemutatták, hol épül fel az FAG új üzemcsarnoka

Az új épülettel összesen 51 ezer négyzetméteren folyik majd a termelés, és jelentősen nő Debrecen, valamint a régió versenyképessége.

Részletek


Európa nem szuperállamként lehet sikeres

Nemzeti szuverenitásunk alapkérdéseiről tartottak konferenciát Debrecenben a Református Kollégium Oratóriumában 2016. április 14-én.

Részletek


Lufthansa-járat Debrecen és München között

2015 decemberében jelentették be, hogy menetrend szerinti légijáratot indít Debrecen és München között a Lufthansa. Az első gép a mai napon, 2016. április 11-én, a város napján startolt.

Részletek


Az Új Főnix Terv következő elemei

A 2014-ben kezdődött Európai Uniós fejlesztési ciklus Debrecen számára a rendszerváltás utáni időszak legjelentősebb, legnagyobb mértékű fejlesztését teszi lehetővé. Az Új Főnix Terv mely több program elemeit foglalja magába, több mint 200 milliárd forintnyi fejlesztés megvalósulását teszi lehetővé Debrecenben az előttünk álló években.

Részletek


Új Főnix Terv

A 2014-ben kezdődött európai uniós fejlesztési ciklus Debrecen számára az elmúlt 25 év legnagyobb fejlesztési forráskeret-felhasználását és egyben a rendszerváltás utáni időszak legkiemelkedőbb fejlődését teszi lehetővé.

Részletek


A Richter a debreceni gazdaság egyik ékköve

Hamarosan kezdődik a Richter Gedeon Nyrt. debreceni üzemének bővítése, melynek révén tovább nőhet a város bevétele is.

Részletek


Közérdekű hirdetmények

Közlekedésbiztonság mindenkinek
A Nemzeti Közlekedési Hatóság 2016. március 1. és június 15. között az internetes közúti közlekedésbiztonsági akcióprogramot indított. Ennek elsődleges célja a fiatalok, valamint a jogosítvánnyal már, s azzal még nem rendelkezők közlekedésbiztonsággal és közlekedéssel kapcsolatos ismereteinek, készségeinek bővítése, fejlesztése a legkorszerűbb – e-learning – eszközökkel. Az ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött képzések a www.tanuloknak.hu és a www.kreszfelfrissito.hu oldalakon érhetők el.


BURSA HUNGARICA
Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériummal együttműködve, 2017. évre kiírja a BURSA HUNGARICA Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot. Részletek

Értesítés
A 3. számú területi ellátási kötelezettséggel működő fogorvosi körzet (fogszakorvos: Mándyné Dr. Ráthonyi Annamária)  2016. július 1. napjától új helyszínen működik. Rendelő helye: 4028 Debrecen, Ótemető u. 14. szám. A rendelő telefonszáma, amelyen előjegyzés kérhető: (52) 875-356. Rendelési idő: hétfő, szerda, péntek: 13.30-20.30 óráig, kedd, csütörtök: 7.30-12.00 óráig. A Debrecen, 4033 Budai Nagy Antal u. 167. szám alatti területi ellátási kötelezettséget biztosító fogorvosi rendelő 2016. július 1. napjától megszűnik.

Debrecenben a Kristály utca 4. szám helyett 2015. október 1. napjától az Angyalföld tér 1. szám alatti rendelőben működik tovább a 35. számú fogászati körzet. Fogszakorvos: dr. Kovács Anett Andrea. Rendelési idő: hétfőn, szerdán, pénteken 8.00 és 14.00 óra között, kedden és csütörtökön 13.00 és 19.00 óra között.Telefon: 06-52/430-638.

A 47. számú fogászati körzethez tartozó lakosok 2015. szeptember 15-től a Vécsey utca 66. helyett a Vécsey utca 26. szám alatti rendelőben igényelhetik ellátásukat. Fogszakorvos: dr. Szabó Csilla. Rendelési idő: hétfőn, szerdán, pénteken 8.00 és 14.00 óra között, kedden és csütörtökön 11.30 és 17.30 óra között.Telefon: 06-52/873-104, 06-30/995-4674.

A 4. számú területi ellátási kötelezettséggel működő fogászati körzet 2015. április 1. napjától újra a Debrecen, Dobozi utca 9. szám alatti rendelőben működik. Dr. Nagy Zsófia, fogszakorvos rendelési ideje: hétfő és szerda: 12.00-18.00 óra, kedd és csütörtök: 8.00-14.00 óra, páros hét péntek: 12.00-18.00 óra, páratlan hét péntek: 8.00-14.00 óra. A rendelő telefonszáma: 06-52/450-178.

Képviselői fogadóórák
A képviselők fogadóórái megtekinthetőek itt.

Debreceni közösségi közlekedés és parkolás
Debrecenben a közösségi közlekedést (villamos, trolibusz, autóbusz), valamint a fizető parkolóhelyek jelentős részét a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. üzemelteti. Az ezzel kapcsolatos részletes információk (menetrendek, tarifák) a cég honlapján tekinthetők meg. Részletek

Jelentse be lakóhelyét!
A jogszabályok szerint Magyarországon mindenkinek rendelkeznie kell lakóhellyel. Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium azt kérte az önkormányzatoktól, hogy rendezzék e téren a helyzetet.
Részletek

Hasznos információk
Itt elolvashatja azokat az információkat, melyek elősegíthetik a város szolgáltatásai közötti könnyebb eligazotást, valamint támpontot adhatnak Debrecen intézményeinek és turisztikai lehetőségeinek megismeréséhez.
Részletek


Aktuális útinformjelentés
Bérletek érvényessége
Parkolási díjak

A legfrissebb hírek

A békét biztosítják

A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandárjának katonái folytatják béketámogató feladatukat Koszovóban. A NATO-parancsnokság alatt működő magyar KFOR (Kosovo Force) kontingens 16. váltásának kibocsátó ünnepségét 2017. január 27-én rendezték a debreceni Kossuth téren.

Részletek

2017. januári közgyűlés

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2017. január 26-án tartotta soron következő rendes ülését. Az ülés kezdetén a jelenlévők egy perces csenddel emlékeztek Danku Attilára, a Fidesz-KDNP frakció tagjára – aki január 14-én hunyt el –, valamint a veronai buszbaleset áldozataira.

Részletek

Díjazta legjobbjait a sportiskola

A legjobb egyéni sportolókat, a csapatsportágakban kiemelkedően teljesítő tehetségeket, valamint kiváló edzőiket méltatták a DSC-SI gáláján 2017. január 26-án.

Részletek

95 esztendős lett

A debreceni Szabó Zsigmondné 2017. január 22-én 95 éves lett. Ebből az alkalomból január 25-én otthonában köszöntötte őt Hernádi Zoltán önkormányzati képviselő, valamint Siposné Hüse Judit, a polgármesteri hivatal szociális osztályának munkatársa.

Részletek

Lakossági tájékoztatás, 2017. január 24.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja Debrecen város lakosságát, hogy a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke 2017.01.23-án egyik mérőállomáson sem haladta meg a riasztási küszöbértéket (100 μg/m3). Két mérőállomáson meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket (75 μg/m3). Az önkormányzat a szmogriadó riasztási fokozatát megszünteti és a tájékoztatási fokozatát rendeli el.

Részletek

Szmogriadó riasztási fokozatának elrendelése, 2017. január 23.

Debrecen polgármestere – levegőtisztaság-védelmi hatáskörében eljárva – elrendelte szmogriadó riasztási fokozatát.

Részletek

Lakossági tájékoztatás. Riasztási küszöbérték túllépése! 2017. január 23.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja Debrecen város lakosságát, hogy a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke 2017.01.21-én és 2017.01.22-én, egymást követő két napon, mind a három mérőállomáson túllépte a riasztási küszöbértéket (100 μg/m3).

Részletek

Megemlékezés és díjátadó

Szobrot állítanak Szabó Magdának a Kossuth téren – jelentette be Papp László polgármester a magyar kultúra napja alkalmából rendezett ünnepségen 2017. január 22-én a Csokonai Színházban. Az eseményen adták át a Debrecen Kultúrájáért Alapítvány alkotói ösztöndíjait és díjait.

Részletek

Lakossági tájékoztatás, 2017. január 22.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja Debrecen város lakosságát, hogy a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke 2017.01.20-án mindhárom mérőállomáson meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket (75 μg/m3) és 2017. 01. 21-én pedig mindhárom mérőállomáson meghaladta a riasztási küszöbértéket (100 μg/m3).

Részletek

Az Árpád téri református templomért báloztak

Debrecen történelme szorosan egybeforrt és együtt él a református egyház történetével, ezért a reformáció 500. évfordulóján az Árpád téri templom felújítását jelölte meg célul a bál.

Részletek

Brno Debrecen új testvérvárosa

Testvérvárosi megállapodást kötött Debrecen Megyei Jogú Város a csehországi Brno városával. A megállapodást 2017. január 19-én írta alá Petr Vokrál, Brno és Papp László, Debrecen polgármestere Brnoban.

Részletek

Elhunyt Danku Attila

Danku Attila, a Fidesz-KDNP debreceni önkormányzati képviselője, a Debreceni Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola intézményvezetője életének 61. esztendejében, 2017. január 14-én váratlanul elhunyt.

Részletek

Díjazandók javasolhatók

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a hagyományokhoz híven – és 53/1997. (XII. 20.) Kr. rendelete alapján – április 11., a város napja alkalmából díszpolgári címet, Pro Urbe-, mecénás- és sajtódíjat adományoz.

Részletek

Debrecen Város Bora 2017

A Debrecen Város Bora 2017 borversenyre Magyarország valamennyi borvidékeiről lehetett nevezni. A versenyben pincészetek és egyéni termelők vehettek részt. A beküldött közel száz bormintákat 2016. december 7-én szakmai és társadalmi zsűri értékelte. Az eredményt 2017. január 20-án hozták nyilvánosságra.

Részletek

Az Árpád téri templom felújításáért

Az Árpád téri református templom külső felújítása folytatásának támogatása a jótékonysági célja Debrecen idei – 2017. január 21-én rendezendő – városi báljának. Az eseményhez kapcsolódva január 18-án Barcsa Lajos alpolgármester – Veres János lelkész kalauzolásával – sajtónyilvános bejáráson vett részt a templomban.

Részletek

Az év emberei Debrecenben

Értékes, emlékezetes teljesítmények születtek Debrecenben 2016-ban is.

Részletek

A 95. születésnap

A debreceni Tóth Sándorné 95 éves lett 2017. január 17-én. Ebből az alkalomból otthonában köszöntötte őt Papp Viktor önkormányzati képviselő, valamint Siposné Hüse Judit, a polgármesteri hivatal szociális osztályának munkatársa.

Részletek

Háziorvosi rendelőket újít fel az önkormányzat

2017-ben mintegy 800 millió forintból, összesen 11 városi tulajdonú ingatlant korszerűsítenek. A Lisznyai utcai rendelőt viszont végleg áthelyezik a Hadházi útra. A munkát ütemezve végzik, így a betegek ellátása a felújítások ideje alatt is zökkenőmentes lesz.

Részletek

Debrecenben tanul a legtöbb külföldi diák

Jó pár éves előnye van gazdasági kapcsolatok terén a Debreceni Egyetemnek az ország más egyetemeihez képest - ezt mondta Szilvássy Zoltán rektor 2017. január 13-án az intézmény úgynevezett gazdasági évnyitóján. A hagyományteremtő szándékkal megrendezett eseményre meghívták az egyetem partnereit is.

Részletek

Az idei városi bál is jótékony célú

Debrecen báljához – melyet Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Debreceni Egyetem, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a régi hagyományokra épülő összefogás jegyében közösen rendeznek meg - idén is kapcsolódik jótékonysági kezdeményezés.

Részletek

Lakossági tájékoztatás, 2017. január 5.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja Debrecen város lakosságát, hogy 2017. január 4-én – szerdán – a levegőminőség javult, és a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke már egyik mérőállomáson sem haladta meg a tájékoztatási küszöbértéket, (75 μg/m3) és az egészségügyi határérték alá csökkent mindhárom állomáson.

Részletek

Lakossági tájékoztatás, 2017. január 2.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja Debrecen város lakosságát, hogy a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke 2016. 12. 31.-én és 2017. 01. 01-jén, egymást követő két napon, legalább két mérőállomáson meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket (75 μg/m3).

Részletek

95 esztendős a bajnok

A debreceni Puskás Pál 95 éves lett 2016. december 23-án. Ebből az alkalomból aznap otthonában köszöntötték őt a polgármesteri hivatal munkatársai.

Részletek

Polgármesteri látogatás a magyar határnál

A Bocskai lövészdandár katonái szolgálatot teljesítenek a magyar-szerb határon annak érdekében,  hogy az illegális bevándorlóktól védjék Magyarország határát.

Részletek

Gondoskodó Debrecen, gondoskodó vállalkozók

Az összes debreceni óvodást, 150 csoport 3700 gyermekét látja ingyenesen vendégül a Small World Művészeti Galéria 2016 decembere és 2017 februárja között.

Részletek

Új óvodaépületet avattak Salánkon

Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Papp László, Debrecen polgármestere közösen vettek részt a kárpátaljai Salánkon az óvoda új épületének ünnepélyes átadásán 2016. december 15-én.

Részletek

Dinamikusan fejlődik az SSC-ágazat Debrecenben

Bővíti debreceni alkalmazottainak létszámát a tokiói központú informatikai, szolgáltató cég, a TranCosmos. Ezzel a fejlesztéssel összességében háromezerre nőtt az ebben a szektorban (SSC) Debrecenben dolgozók száma.

Részletek

Szlovák és cseh diplomaták látogatása

Igor Furdik, a békéscsabai szlovák konzulátus vezetője, valamint Juraj Chmiel cseh nagykövet látogatott Debrecenbe 2016. december 14-én. 

Részletek

Erősödő gazdaság

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Hajdú-bihari Napló, valamint a NAV Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága idén is megrendezte a TOP 100 gálát 2016. december 8-án.

Részletek

Debrecenben járt az új izraeli nagykövet

Yosef Amrani, Izrael 2016-ban kinevezett magyarországi nagykövete bemutatkozó látogatáson járt Debrecenben 2016. december 8-án. A diplomatát fogadta hivatalában Papp László polgármester.

Részletek

Számít Nagyváradra Debrecen

Bihar megyében járt Papp László, Debrecen polgármestere 2016. december 6-án. Az RMDSZ nagyváradi székházában közös sajtótájékoztatót tartott Cseke Attilával, a szervezet megyei elnökével.

Részletek

Az ország első kézműves pizzakészítő üzeme

Évente 4 millió kézműves pizzát készítenek el abban a vadonatúj gyárban, amelyet egy családi vállalkozás üzemeltet a debreceni Sámsoni úton. A Pizza D’Oro már meghódította az angol, a holland és a dán piac mellett Olaszországot is.

Részletek

Újdonság a 2017-es Bocskai-emlékversenyen

Aláírták a hagyományos debreceni Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny 2017 februári megrendezésével kapcsolatos szerződést 2016. december 5-én a fővárosban.

Részletek

Oktatási tanács alakult

Az országban egyedülálló szervezet azzal a szándékkal jött létre, hogy összehangolja a Debrecenben működő, különböző fenntartású intézmények oktatási stratégiáit.

Részletek

Japán állami kitüntetést kapott a rendező

Pinczés István az elmúlt több mint harminc évben sokat tett a két ország kiemelkedően jó kulturális kapcsolatáért, ezt a munkát ismerték el most.

Részletek

Debrecenben járt Junichi Kosuge, Japán magyarországi nagykövete

Junichi Kosuge 2016. november 30-án járt Debrecenben.

Részletek

Együttműködési megállapodás

Ünnepélyes keretek között írták alá a Debreceni Egyetem és az IT Services között létesülő stratégiai megállapodást 2016. november 29-én.

Részletek

Kiállítással is ünneplik az 500 éves reformációt

Szalay Lajos bibliai témájú grafikáiból nyílt kiállítás 2016. november 26-án a Modemben. A tárlat az első abban a kiállítás-sorozatban, mellyel a Debreceni Református Hittudományi Egyetem ünnepel.

Részletek

Együttműködési megállapodásokat kötött Debrecen

Az együttműködési megállapodásokat Papp László, Debrecen polgármestere, Bohdan Andrijiv, Ungvár polgármestere, Mikhajlo Fatyejev, Harkov alpolgármestere és Kravcsenko György, az Ukrán Országos Önkormányzat elnöke írta alá 2016. november 25-én Debrecenben.

Részletek

A reformáció 500. évfordulójára készülnek Debrecenben

A reformáció emlékévének országos református megnyitóját 2017. január 31-én Debrecenben tartják - jelentették be a szervezők csütörtökön a Debreceni Református Kollégiumban, sajtótájékoztatón.

Részletek

Gondoskodó város: települési támogatások

2015. március 1-jétől jelentősen módosult a szociális törvény: a települési önkormányzatok hatásköréből a járási hivatalokhoz került több szociális támogatás és az önkormányzatoknak új rendeletet kellett alkotniuk, amelyben meghatározhatták, mely ellátásokat milyen feltételekkel tudnak biztosítani a rászorultaknak.

Részletek

Minden elemében bővül a debreceni gazdaság

A kis- és középvállalkozások is fejlesztenek Debrecenben. Az egyik ilyen cég saját forrásból felépített új telephelyét 2016. november 22-én adták át.

Részletek

Az Új Főnix Terv is segíti a kis- és középvállalkozásokat

A közbeszerzési eljárások kis- és középvállalkozásokat érintő változásairól volt szól a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában 2016. november 22-én tartott rendezvényén.

Részletek

Támogatja a kormány a Déli gazdasági övezet fejlesztését

Az Új Főnix Terv egyik legfontosabb pillére a gazdaságfejlesztés és a munkahelyteremtés. A kiemelt cél megvalósításához nyújtott most újabb támogatást a kormány azzal, hogy elfogadta Debrecen Terület- és Településfejlesztési Operatív Programjának a Déli gazdasági övezet infrastruktúrájának fejlesztésére irányuló tervét. Az erről szóló döntés megjelent a Magyar Közlönyben.

Részletek

Debreceni központját is fejleszti az IT Services Hungary

Az IT Services Hungary (ITSH) Kft. három vidéki telephelyén, Szegeden, Debrecenben és Pécsen 4,6 milliárd forintos beruházással 360 új munkahelyet hoz létre - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2016. november 3-án Budapesten, sajtótájékoztatón.

Részletek

2017. augusztus 24., csütörtök
Bertelan

Infobox

Debrecen Fenntartható Városi
Mobilitási Terve
Olvassa el, szóljon hozzá !
Debrecen Fenntartható Városi Mobilitási Terve

Infobox

Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Régi Városháza
4024 Debrecen Piac u. 20.
Telefon: 52/511-400

Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Új Városháza
4026 Debrecen Kálvin tér 11.
Telefon: 52/517-700

E-mail: eszrevetelek@ph.debrecen.hu

További hivatali e-mail címek

Ügyfélfogadás:
Szerda: 8:00 - 12:00
Csütörtök: 13:00 - 15:00

Okmányiroda és a Kálvin tér 11 sz. alatti földszinti ügyfélszolgálat:
Hétfő: 8:00 - 12:00
Kedden: 8:00 - 15:00
Szerda: 8:00 - 12:00
Csütörtök: 8:00 - 15:00
Péntek: 8:00 - 12:00