Debrecen.hu

Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

2-es villamos: mostantól a Keviép irányít

Módosították az érintett felek a debreceni 2-es villamos pályájának és kiegészítő létesítményeinek kivitelezésére vonatkozó szerződést. Amennyiben a 2012. december 21-én született megállapodás az ellenőrző szervezettől is megkapja a szükséges engedélyt, reálissá válik annak esélye, hogy a vonali infrastruktúra kiépítése 2013. december 20-ig befejeződik.

Részletek

Elindult a milánói járat

Jelentős mértékben – két új járattal – bővült a debreceni repülőtér kínálata 2012. december 15-16-tól. Londonba eddig is hetente háromszor, mostantól Eindhovenbe kétszer, Milánóba szintén kétszer indulnak gépek.

Részletek

Először landolt Debrecenben a Wizz Air eindhoveni járata

Első alkalommal landolt a debreceni repülőtér kifutóján a Wizz Air légitársaságnak a hollandiai Eindhovenből érkezett járata 2012. december 15-én, szombaton délelőtt.


Részletek

Farmer Expo Debrecenben

A debreceni Farmer Expo mezőgazdasági-kertészeti és élelmiszeripari szakkiállításon a 21. alkalommal várják az érdeklődőket 2012. augusztus 17. és 20. között – 15.000 négyzetméteres területen, mintegy 300 kiállító részvételével.

Részletek

Öt éve tevékenykedik az ITSH Debrecenben

Az IT Services Hungary (ITSH) Kft. öt évvel ezelőtt nyitotta meg debreceni telephelyét 14 munkatárssal. Jelenleg 1200-an dolgoznak a Tudásparkban, s informatikai szolgáltatásokat nyújtanak a cég nemzetközi ügyfeleinek.

Részletek

Dubaji inkubátorház épül Debrecenben

Közös vállalatot alapított az Egyesült Arab Emírséghez tartozó WDubai Holding és a debreceni Határ úti ipari parkot üzemetető Xanga cégcsoport. Az együttműködés célja az arab-magyar gazdasági kapcsolatok koordinálása. Ehhez inkubátorház épül a parkban, amelynek 2012. március 23-án tartották a bokrétaavató ünnepségét.

Részletek

Együttműködési megállapodás

Együttműködés révén a kínai Belső-Mogólia Tartomány cégei települhetnek Debrecenbe, emellett élénkülhetnek a kulturális kapcsolatok.

Részletek

Jöhetnek a spanyol villamosok

A debreceni onkormányzat megnyerte a Közbeszerzési Döntőbizottság által lefolytatott mindkét jogorvoslati eljárást.

Részletek

Átépítik a telephelyet

„A Debrecen városi villamoshálózat fejlesztése (2-es vonal)” tárgyú beruházás keretében a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. Salétrom utcai járműtelepét is átalakítják.

Részletek

Megerősített elkötelezettség

Debrecenben jártak 2011. február 3-án a  BT (a korábbi British Telecom) globális ügyfélkapcsolati menedzsmentjének tagjai, hogy tájékozódjanak az itt zajló munkáról, s hogy találkozzanak a város és az egyetem vezetőivel.

Részletek

2017. július 22., szombat
Magdolna