Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

Régi(j)ó barátok

2016. december 11., vasárnap

Debreceni, nyíregyházi és szolnoki önkormányzati csapatok részvételével rendeztek teremlabdarúgó tornát a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban.


                                (A kép kattintással nagyítható)

Sorrendben immár a 18. Régi(j)ó Barátok Teremlabdarúgó Torna zajlott le 2016. december 9-én, pénteken a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A megyeszékhelyek önkormányzatai közötti kapcsolatot eme kötetlen formában is szolgáló eseményt minden esztendőben körforgásos rendszerben rendezik meg a három város valamelyikében. A tornán a csapatok közötti rangsor eldöntésén túl a legjobb kapust és a legjobb játékost is díjazzák. A résztvevőket a vendéglátó Debrecen önkormányzata nevében Papp László polgármester köszöntötte, s jelen volt az eseményen Barcsa Lajos és Komolay Szabolcs alpolgármester is.
A tornát a debreceniek nyerték a nyíregyháziak és a szolnokiak előtt.

Fotók: Miskolczi János

A békét biztosítják

A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandárjának katonái folytatják béketámogató feladatukat Koszovóban. A NATO-parancsnokság alatt működő magyar KFOR (Kosovo Force) kontingens 16. váltásának kibocsátó ünnepségét 2017. január 27-én rendezték a debreceni Kossuth téren.

Részletek

Díjazta legjobbjait a sportiskola

A legjobb egyéni sportolókat, a csapatsportágakban kiemelkedően teljesítő tehetségeket, valamint kiváló edzőiket méltatták a DSC-SI gáláján 2017. január 26-án.

Részletek

2017. januári közgyűlés

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2017. január 26-án tartotta soron következő rendes ülését. Az ülés kezdetén a jelenlévők egy perces csenddel emlékeztek Danku Attilára, a Fidesz-KDNP frakció tagjára – aki január 14-én hunyt el –, valamint a veronai buszbaleset áldozataira.

Részletek

95 esztendős lett

A debreceni Szabó Zsigmondné 2017. január 22-én 95 éves lett. Ebből az alkalomból január 25-én otthonában köszöntötte őt Hernádi Zoltán önkormányzati képviselő, valamint Siposné Hüse Judit, a polgármesteri hivatal szociális osztályának munkatársa.

Részletek

Lakossági tájékoztatás, 2017. január 24.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja Debrecen város lakosságát, hogy a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának 24 órás átlagértéke 2017.01.23-án egyik mérőállomáson sem haladta meg a riasztási küszöbértéket (100 μg/m3). Két mérőállomáson meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket (75 μg/m3). Az önkormányzat a szmogriadó riasztási fokozatát megszünteti és a tájékoztatási fokozatát rendeli el.

Részletek

2017. július 23., vasárnap
Lenke