Debrecen.hu

Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

A 2-es villamos pályaépítése

Debrecen városának jelenleg folyó beruházásai közül a legnagyobb jelentőséggel a 2-es villamos pályájának építése és a járművek beszerzése bír. Az önkormányzat e beruházás jelentőségéhez mérten jár el a megvalósítás során felmerült problémák megoldása érdekében.

Részletek

Debrecen Város Bálja

Debrecen Város Bálja a városi polgári hagyományokat felelevenítő, azt tiszteletben tartó, a legnívósabb városi rendezvények közé tartozó társadalmi esemény. A város bálja egyetlen forint közpénzt nem emészt föl, hiszen sem a város, sem a szervező Főnix Nonprofit Kft. költségvetéséből ehhez támogatást nem kap.

Részletek

Nincs anyagi akadálya a villamoshálózat kivitelezésének

A Debrecen város villamoshálózat fejlesztése (2-es vonal) nagyprojekt támogatásáról 2008. június 18-án született döntés. A Támogatási Szerződés aláírására 2008. szeptember 11-én került sor Debrecen Megyei Város Önkormányzata és a támogatást biztosító Magyar Állam nevében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség mint Irányító Hatóság között.

Részletek

Közlemény a debreceni parkolási rendszer üzemeltetéséről

Debrecen Megyei Jogú Város valótlannak tartja és visszautasítja Pörzse Sándor országgyűlési képviselő a cívisváros parkolási rendszerét megkérdőjelező kijelentéseit.

Részletek

Feljelentést tett Debrecen önkormányzata

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Debreceni Rendőrkapitányságon.

Részletek

Bíróság előtt a határozat

A debreceni önkormányzat bíróság előtt támadja a Közbeszerzési Döntőbizottság határozatát. A döntőbizottság ugyanis olyan hibákat vétett a döntéshozatalában, amikkel kapcsolatban már az uszoda perben a város pernyertes lett a Fővárosi Bíróságon.

Részletek

Győz-e a bürokrácia vagy az utasok érdekét is védi valaki?

Hét hónap eltelte után sincs eredménye a Debrecen kettes villamos járműtendernek, melyet DMJV Önkormányzat és a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. konzorciuma, 2009. október 14-én jelentett meg az Európai Unió Hivatalos Lapjában.

Részletek

Statisztikai adatgyűjtés

A Központi Statisztikai Hivatal Debreceni Igazgatósága Debrecen területén idén önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket végez.

Részletek

3-as troli: Segner tér - Csapó utca - Köztemető főkapu

Részletek

2-es trolibusz: Segner tér - Köztemető főkapu

Részletek

2017. július 29., szombat
Márta, Flóra


Infobox

Sajtóval való kapcsolattartás, interjúigények bejelentése:

Pál Csaba
sajtóreferens

Telefon: (52) 511-568
Mobil: (20) 417-2505
E-mail: pal.csaba@ph.debrecen.hu