Debrecen.hu

Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

Ifjúsági Ház Debrecen

2011 szeptemberében nyitotta meg kapuit az Ifjúsági Ház, amely a város egyetlen ifjúsági intézménye. Üzemeltetője a Debreceni Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft.

Részletek


Civilek a Fiatalokért Egyesület

Szervezetünk jogelődje a Szülők a Gyermekekért, Egymásért közhasznú egyesület 1996-ban jött létre a szülők helyi önszerveződésének eredményeként abból a célból, hogy hozzájáruljon a szülők, családok pedagógiai tájékozottságának szélesítéséhez. Az egyesület sokoldalú kapcsolatot alakított ki a városban, megyében, régióban működő más civil szervezetekkel. Közérdeklődésre számot tartó rendezvényeivel érzékelhető módon növelni tudta ismertségét.

Részletek


Debreceni Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

A Debreceni Kábítószerügyi Egyeztető Fórum 2001-ben alakultaz önkormányzat folyamatos támogatásával, biztos partnerként, egységes szakmaiés módszertani szemlélet megvalósításával, és a szükségletek feltárásávalsegíti a helyi szinten megvalósuló kábítószer-megelőző és kábítószer-kezelőtevékenységeket, emellett részt vesz az ehhez kapcsolódó döntések szakmaielőkészítésében. A Magyar Köztársaság Országgyűlése 80/2013. (X. 16.)határozatával elfogadta a Nemzeti Drogellenes Stratégiáról 2013-2020 - Tisztatudat, józanság, küzdelem a kábítószer-bűnözés ellen című dokumentumot.

Részletek


2017. július 22., szombat
Magdolna