Debrecen.hu

Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

Debreceni Művelődési Központ

A Debreceni Művelődési Központ a város közművelődési alapintézménye, a helyi közösségi kultúra központja, hatóköre kiterjed Debrecen közigazgatási területére. Az intézmény jogelődje (Újkerti Általános Művelődési Központ) 1979-ben kezdte meg működését, 1997-től Újkerti Közösségi Házként tevékenykedett. 2005-től a jogelőd átszervezésével megalakult a Debreceni Művelődési Központ.

A Debreceni Művelődési Központ EGYSÉGEI

A Debreceni Művelődési Központ bemutatása

Ifjúsági Ház Debrecen

2011 szeptemberében nyitotta meg kapuit az Ifjúsági Ház, amely a város egyetlen ifjúsági intézménye. Üzemeltetője a Debreceni Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft.

Részletek


Vasutas Egyetértés Művelődési Központ

A város egyik legrégebbi kulturális közösségi háza nem csupán sok-sok szakkört, klubot és tanfolyamot kínál, de a színházi repertoárjával is meghatározó helyszíne a debreceni kultúrának. Az önálló bérletes előadás-sorozat szervezése mellett otthont ad a Vasutas Musical Stúdiónak is.

Részletek


Lovarda

A Kassai úti egyetemi campus területén található – a múlt században épült huszárlovardából 1999-ben átalakított – Lovarda Hallgatói Kulturális és Konferencia Központ Debrecenben egyedülálló módon közel 3000 nm-en kínál kulturált művelődési és szórakozási lehetőséget.

Részletek


Diószegi Sámuel Erdei Művelődési Ház

Az oktatóközpont a védett Nagyerdő szélén, szép, erdei környezetben, az autóbuszok Doberdó utcai végállomásától két percre található. Az intézmény elsősorban iskolák számára nyújt programokat, de felnőtt és nyugdíjas csoportoknak is szervez előadásokat, terepgyakorlatokat, hogy bemutassa a Nagyerdő évszakonként változó flóráját és faunáját.

Részletek


2017. július 22., szombat
Magdolna