Debrecen.hu

Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

MR6-A Régió Rádiója, Debrecen

Magyar Rádió debreceni regionális körzeti stúdiója az Észak-Alföldi Régiónak készít műsort. A regionális műsor a hét minden napján egész délelőtt hallható, délután pedig az MR2 Petőfi Rádió adását sugározzák a 91.4 MHz-en.

Részletek

Friss Rádió

A 2002. január 7-től Debrecenben működő Friss Rádió a városban és 30 km-es körzetében  a 90.0 MHz-es frekvencián fogható. A Friss Rádió rugalmas műsorstruktúrát, a helyi társadalmi eseményekre gyors reagálást ígér hallgatóinak. A rádiót nagy újságírói és műsorgyártói gyakorlattal rendelkező munkatársak készítik. Célközönségük azokból a hallgatókból kerül ki, akik tájékozódni szeretnének a város és környékén élők mindennapjairól, kulturális programokról, valamint az egyetem közéletéről, és kedvelik az igényesebb könnyűzenét.

Részletek

Best FM

A Best FM (104,6  MHz) több mint egy évtizede meghatározó rádióállomás a keleti térségben.

Részletek

Hajdú Online

A Hajdú Online (Haon) az Inform Média Kft. által működtetett, független megyei hírportál. A látogatók igényeihez évről évre egyre jobban alkalmazkodó szerkesztési koncepciónak köszönhetően az utóbbi években jelentős mértékben növekedett a Haon látogatottsága és mára elmondható, hogy Debrecen és  Hajdú-Bihar megye egyik leglátogatottabb internetes hírportálja.

Részletek

Lícium Médiaportál

A Lícium Médiaportál (www.licium.hu) a Debreceni Református Hittudományi Egyetem portálja. Megjelenési felületet nyújt az elektronikus médiaműhelyeknek – a tévéstúdiónak és az online rádiónak –, valamint a Debreceni Főnix c. református ifjúsági lapnak és a Mediárium című szakmai folyóiratnak, továbbá a Néző.pont című egyszemélyes folyóiratnak.

Részletek

Televízió

Debrecen Televízió (A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. média tagvállalata)

A DTV az ország legnagyobb helyi televíziója, mely Debrecenben és 30-40 km-es körzetében kábelen és sugárzott adásban az UHF 50-es csatornán fogható a nap 24 órájában. Számos országos szakmai díj tulajdonosa, hírműsora az egyik legjobban szerkesztett hazai híradónak számít. Közérdeklődésre számot tartó műsorai mellett számos magazin is színesíti a Debrecen TV palettáját.

Részletek

Alföld Televízió

Az  Alföld Televízió az ország legnagyobb kábeltelevíziója, az első kereskedelmi televízió Magyarország keleti szegmensében (Debrecen és Józsa területén), amely a közszolgálaton túlmutatva a város lakosságának szórakoztatását, kikapcsolódását célozza meg. A televízió a nézők igényeinek maximális figyelembevételével és a lehetőségek tükrében, Debrecen és a környékbeli települések arcát egyaránt be kívánja mutatni.

Részletek

Nyomtatott sajtó

Hajdú-Bihari Napló


A Hajdú-Bihari Napló az Inform Média Kft. által kiadott, naponta megjelenő, független megyei hírlap. Az újság utcai árusítás, online, illetve előfizetés útján jut el az olvasókhoz. Körülbelül 160 000 olvasója van a lapnak, ennek a 90%-a előfizető.

Részletek

2017. július 22., szombat
Magdolna