Debrecen.hu

Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

Hotelek, panziók, vendégszobák

A Debrecenbe érkezők a szálláshelyek széles választékából válogathatnak igényeiknek megfelelően, hiszen számos patinás hotel, elegáns panzió, barátságos magánszállás és több hangulatos kemping várja a turistákat. Itt tájékozódhat az elérhetőségükről, a szolgáltatásaikról, az igénybe vehető kedvezményekről és az aktuális áraikról.
Részletek

Egészségturizmus

Jó vagy rossz időben, szabadban vagy fedett helyen, a játszani, mozogni vágyó gyerekeket egy sereg lehetőség várja Debrecenben. Kellemes családi program lehet az egész évben nyitva tartó, különleges trópusi növényekkel ellátott, déltengeri hangulatot árasztó, fedett mediterrán élményfürdő. Hullámmedence, gyermek - és bébimedence, 12 csúszda, mászófal, barlangfürdő és egyéb szórakoztató elemek biztosítják a felejthetetlen kikapcsolódást. 
A debreceni wellness-sziget mintegy 60-féle hagyományos és különleges szolgáltatást nyújt a szépülni, felfrissülni vágyóknak.
Tovább

Gasztronómia

Megannyi kitűnő étteremről olvashat ezen az oldalon. Tájékozódhat az egyes helyek étel- és italspecialitásairól, a konyhák jellegéről, a konyhafőnökök személyéről és természetesen az árkategóriákról is. A hagyományos vendéglők mellett a gyorséttermek és a cukrászdák legfontosabb adatait is megtalálja. Természetesen lehetőség van közvetlen pizza-rendelésre – de akár tortát is rendelhet a világhálón. 
Tovább

Aktív turizmus

A szabadidő aktív eltöltésére számos lehetőség nyílik a városban és környékén. Az izgalmas kerékpártúrák és a lovaglási lehetőségek széles kínálata mellett, a horgászat és a vadászat szerelmesei is találhatnak kedvükre való programokat. A következő oldalakon segítünk a választásban.
Részletek


Hasznos információk

Hol van a legközelebbi posta? Bankot keres vagy gyógyszer- tárak után érdeklődik? Összegyűjtöttük azokat a hasznos információkat, melyek nélkülözhetetlenek a tájékozódáshoz. A szolgáltatások adattára mellett mindent megtudhat Debrecen megközelíthetőségéről és a helyi közlekedési lehetőségekről is. 
Tovább

Tourinform


A debreceni Tourinform Iroda ingyenes, naprakész, több nyelvű információszolgáltatást nyújt Debrecen és Hajdú-Bihar megye látnivalóiról, szálláshelyeiről, falusi vendégfogadóiról, szabadidős és kulturális programjairól, évenként ismétlődő nagyrendezvényeiről. Az iroda fontos feladata ugyanakkor a jegyérétkesítés is.
Tovább

Debrecen környéke


Amellett, hogy Debrecen közvetlen környezete is számos meglepetést tartogat a kirándulni, kikapcsolódni vágyóknak, érdemes felkeresni a régió több városát is. Ki ne lenne kíváncsi a Hortobágyra, Európa legnagyobb összefüggő pusztájára vagy a fürdőjéről méltán híres Hajdúszoboszlóra. Regionális kitekintő hasznos információkkal. 
Részletek

Ökoturizmus

A városból indulva a természet szerelmesei több útvonalon tehetnek gyalogosan kellemes túrákat a környéken. Az alföldi kéktúra egy szakasza vagy a mikepércsi Vándor-ló útvonal egyaránt rejt izgalmakat a természetjáróknak. Az alábbiakban ezekből az útvonalakból találnak itt néhányat a teljesség igénye nélkül.
Részletek

Szórakozóhelyek


Debrecenben több lehetőség van az esti kikapcsolódásra. Számos koncerthelyszín és táncos-zenés klub várja a szórakozni vágyókat a városban.
Részeletek
2017. augusztus 24., csütörtök
Bertelan

Infobox

DMJV Polgármesteri Hivatal
4024 Debrecen, Piac utca 20

Tourinform-iroda
Szálláshelyekkel, programokkal, rendezvényekkel kapcsolatos felvilágosítás

4024 Debrecen, Piac u. 20.
Tel.: +36 52/412-250
Fax: +36 52/535-323
E-mail: debrecen@tourinform.hu
Web: www.iranydebrecen.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 9:00 -17:00 óra
Jegypénztár: 9.00 - 16:30 óra
Vasárnap: zárva