Debrecen.hu

Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

Egészségturizmus

Jó vagy rossz időben, szabadban vagy fedett helyen, a játszani, mozogni vágyó gyerekeket egy sereg lehetőség várja Debrecenben. Kellemes családi program lehet az egész évben nyitva tartó, különleges trópusi növényekkel ellátott, déltengeri hangulatot árasztó, fedett mediterrán élményfürdő. Hullámmedence, gyermek - és bébimedence, 12 csúszda, mászófal, barlangfürdő, vízichopperek és egyéb szórakoztató elemek biztosítják a felejthetetlen kikapcsolódást.

Világszerte egyre többen ismerik fel az egészséges életmód szerepét a betegségmegelőzésben, a tartós jó közérzet kialakításában. A debreceni wellness-sziget mintegy 60-féle hagyományos és különleges szolgáltatást nyújt a szépülni, felfrissülni vágyóknak. A karcsúsító és a salaktalanító algás tengeri fürdőtől a trópusi gyógyfürdőn át a keleti gyógymódokig tucatnyi kényeztetés választható.
Tovább

Sport

A sort iránt érdeklődőket számos sportprogram és sportolási lehetőség várja Debrecenben. Hétvégente nemzetközi szintű, kellemes atmoszférájú kézilabda mérkőzéseket nézhetnek meg a sportág iránt érdeklődők, de érdemes elzarándokolni a debreceni futbalcsapat szintén jó hangulatú találkozóira is az Oláh Gábor utcai Stadionba. Ezen kívül a Főnix Csarnok, a Debreceni Uszoda és a Jégcsarnok is kellemes kikapcsolódást tartogathat. Akik aktív sportolással töltenék szabadidejüket számos lehetőség közül választhatnak.
Tovább

2017. július 22., szombat
Magdolna