Debrecen.hu

Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

Debrecen Turisztikai Kártya

A Debrecen Turisztikai Kártya számos szolgáltatás igénybe vétele esetén nyújt kedvezményt a Kártyatulajdonosoknak és hozzátartozóinak. Az idén először korlátlan számú utazásra is igénybe vehető a debreceni tömegközlekedési eszközökön egy tetszőleges napra, továbbá  Debrecenen kívül a megye több pontján és Tokajban is biztosít kedvezményeket.

A Debrecen Turisztikai Kártyát és Partnereit bemutató kiadványban (letölthető INNEN pdf formátumban) részletesen megismerkedhet azokkal a szolgáltatásokkal, amelyeket a kártya felmutatásával, vagy a kártyához tartozó szelvénytömbben megjelölt módon a múzeumokban, szórakozóhelyeken, szállodákban, panziókban, éttermekben, strandokon, élményfürdőben, az állatkertben, a vidámparkban, ajándékboltokban, sport- és wellness központokban, a jégcsarnokban, illetve közlekedés során kedvezményesen vehet igénybe.

A felsorolt kedvezmények érvényesítéséhez legtöbbször elegendő a kártyát felmutatnia, vagy a szelvénytömbben lévő szelvény leválasztása. A szolgáltatások igénybe vétele előtt, kérjük, jelezze, hogy Debrecen Turisztikai Kártyával rendelkezik. A kártya által biztosított kedvezmények más kedvezményekkel, akciókkal nem vonhatók össze. A Debrecen Turisztikai Kártya a kártyán lévő időpontig, legkésőbb a megvásárlást követő naptári év január 31-ig érvényes.

A kártya ára 3.000 Ft.

Értékesítő helyek: Tourinform Iroda (Debrecen, Piac u. 20. tel: 52/ 412- 250), Tourinform Pavilon (Kossuth tér), MÁV állomás (Petőfi tér) Volán és DKV jegypénztárak, Segner tér DKV jegypénztár, Malompark Bevásárlóközpont DKV jegypénztár és Hajdúszoboszló buszállomás.

Elfogadóhelyek (pdf)
DTK plakát (pdf)

2017. július 29., szombat
Márta, Flóra