Debrecen.hu

Nyelvválasztás Bitte wählen Sie eine Sprache Please select a language magyar Deutsch english

Rendezési terv módosítása

2012. február 14., kedd

DMJV Polgármesteri Hivatal Várostervezési Osztálya tájékoztatja az érintetteket hogy a Debrecen Megyei Jogú Város településszerkezeti tervéről szóló 124/2001.(VI.21.) Kh. határozat, illetve helyi építési szabályzatáról és szabályozási tervéről szóló 8/2003.(V.23.) Kr. rendelet (DÉSZ) módosítása indult el a 34. vrk., Nagyerdei krt.- Pallagi út által határolt területre vonatkozóan.

A településszerkezeti- és szabályozási terv módosításának célja a 34. vrk., Nagyerdei krt.- Pallagi út által határolt terület jelenleg közpark zóna (Z), központi vegyes zóna (Vk)  és különleges közhasználatú építményi zóna (Ki) rendeltetésű területek, zónák arányainak módosítása, mely módosítások teremtik meg az alapot a Debreceni Gyógyfürdő későbbi fürdőfejlesztéséhez, illetve az ahhoz kapcsolódó további fejlesztésekhez, beruházásokhoz.

Az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2/2005. (1. 11.) Korm. rendelet 8. § (3) illetve (5) bekezdésében foglaltak alapján a Várostervezési Osztály tájékoztatja továbbá az érintetteket, hogy a 34. vrk., Nagyerdei krt.- Pallagi út által határolt terület településszerkezeti terve, valamint szabályozási terve és helyi építési szabályzata módosításával kapcsolatosan elkészült a tárgyi területre vonatkozó környezeti vizsgálat dokumentációja.

A leszállított dokumentáció a Várostervezési Osztály (Debrecen, Iparkamara u. 2.) 105. szobájában ügyfélfogadási időben (szerda 8-12, csütörtök 13-17 óra) megtekinthető, azzal kapcsolatban az érdekeltek észrevételt tehetnek.

2017. július 23., vasárnap
Lenke